top of page

Cecilie Therese Nereng

 

Kurs 1

 

 

Cecilie Therese Nereng (født 1987) er utdannet horn- og musikkpedagog ved Norges musikkhøgskole. Hun har også videreutdanning i direksjon (ensembleledelse) ved samme studiested, og videreutdanning i musikkdidaktikk fra Barratt Due Musikkinstitutt.

 

Cecilie jobber som hornpedagog, musikkpedagog og dirigent ved Asker kulturskole og Nesodden kulturskole, Østensjø Skoles Musikkorps, Borgen Skolekorps og Høyenhall Skoles Elevkor. Som musikkpedagog underviser også Cecilie en rekke musikkgrupper for barn mellom 0 og 8 år, bl.a. Musikk fra livets begynnelse, Musikkverksted og Lek med musikk, og hun fungerer jevnlig som vikar for musikkbarnehagegruppene ved Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er også aktiv som seminarinstruktør, både som hornpedagog, musikkpedagog og dirigent.

 

Som hornist er Cecilie en aktiv kammermusiker, og spiller fast med Kvintessens (blåsekvintett) og Soli Trio (trio med klarinett, horn og klaver). Med disse ensemblene spiller hun både barneforestillinger, klassiske konserter og erindringskonserter for eldre, og har blant annet spilt for Johan Halvorsen Musikkfest og Den kulturelle spaserstokken.


Cecilie jobber også frilans som prosjektleder og produksjonsmedarbeider, og har blant annet jobbet for Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse, Oslo Griegfestival og Operaen i Kristiansund.

bottom of page